Kundreferenser

Vi är ett bolag inom handel som har många kreativa och innovativa lösningar. Att våra produkter har hög kvalité är ett måste, så vi ställer höga krav på våra leverantörer. Redovisa resultat hjälper oss att sköta det vi själva inte är experter på, tillsammans bildar vi ett bra team med högt i tak. Känns enkelt och tillgängligt att komma upp på en kopp kaffe där man möts av entusiasm för att bolla idéer.


Vaggo Schjölin, Chickylicious AB
Hjelmutbildninglogo logotyp

Redovisa Resultat har varit min bokföringsbyrå i flera år. Det är så skönt att ha dem som stöd. De hjälper mig med allt. De håller koll på när såväl rapporteringar till myndigheter ska ske, och de hör alltid av sig med idéer och kommentarer på förbättringar och ändringar som kan göras. De hjälpte mig till exempel att ombilda min enskilda firma till aktiebolag och skötte allt mycket professionellt. Jag kan varmt rekommendera dem, du kommer inte att bli besviken!


Kerstin Hjelm, Hjelm utbildning AB

I början när vi behövde byta redovisningsbyrå tog vi in en konsult från Redovisa Resultat 4 dagar i veckan. Nu fem år senare är vi nere på ca 3 dagar i månaden. Med hjälp av Redovisa Resultat har vi kunnat ta kontroll och effektivisera hanteringen av vår bokföring, löneadministration, revisioner och beskattningar väldigt mycket.Vi arbetar helt molnbaserat i flera system, då vi har många bolag inom koncernen och även finns i USA, England och Australien. Därför är det viktigt att den som hanterar vår redovisning kan hålla många bollar i luften och snabbt sätta sig in i nya direktiv då vi ständigt arbetar med utveckling och ofta gör förändringar i bolagsstrukturen och arbetsprocessen. Och här levererar Redovisa Resultats konsulter alltid med mycket god kvalitet.


Anders Lövstedt, VD, Alertsec AB

Jag känner mig oerhört trygg i att lämna ansvaret för mitt företags bokslut i era kompetenta händer. Ni är snabba och smidiga och förklarar på ett pedagogiskt sätt så att man alltid förstår. Tacksam för allmän vägledning och goda råd också. Supernöjd!


Karin Bentzer, Bentzer Grafisk Produktion AB

Vi på Psykoterapigruppen Orion arbetar med att ge stöd till yrkesverksamma inom sociala och människovårdande yrken och har hundratalet anställda hos oss.

Med vår förra ekonomibyrå haltade samarbetet dessvärre vilket gjorde att vi drog oss för att ställa frågor och ville ha så lite kontakt som möjligt till slut. Efter ett par års försök att få till ett bättre och trevligare samarbete utan framgång bestämde vi oss att byta byrå. Vi träffade flera byråer och vårt val föll då på Redovisa Resultat vilket vi inte ångrar en sekund. Vi har under våra år med Redovisa Resultat fått hjälp med både det löpande arbetet och får alltid tydlig och snabb återkoppling på frågor vi har kring hur man kan eller bör göra, så att vi själva också lär oss allt mer om olika frågor som annars kan vara knepiga att känna till eller förstå. Samarbetat är alltså både trevligt, krångelfritt, prestigelöst och mycket prisvärt tycker vi.

Så vi rekommenderar gärna Redovisa Resultat!


Joakim Huss, VD och Verksamhetschef på Psykoterapigruppen Orion