Kundreferenser

Vi är ett bolag inom handel som har många kreativa och innovativa lösningar. Att våra produkter har hög kvalité är ett måste, så vi ställer höga krav på våra leverantörer. Redovisa resultat hjälper oss att sköta det vi själva inte är experter på, tillsammans bildar vi ett bra team med högt i tak. Känns enkelt och tillgängligt att komma upp på en kopp kaffe där man möts av entusiasm för att bolla idéer.


Vaggo Schjölin, Chickylicious AB
Hjelmutbildninglogo logotyp

Redovisa Resultat har varit min bokföringsbyrå i flera år. Det är så skönt att ha dem som stöd. De hjälper mig med allt. De håller koll på när såväl rapporteringar till myndigheter ska ske, och de hör alltid av sig med idéer och kommentarer på förbättringar och ändringar som kan göras. De hjälpte mig till exempel att ombilda min enskilda firma till aktiebolag och skötte allt mycket professionellt. Jag kan varmt rekommendera dem, du kommer inte att bli besviken!


Kerstin Hjelm, Hjelm utbildning AB

I början när vi behövde byta redovisningsbyrå tog vi in en konsult från Redovisa Resultat 4 dagar i veckan. Nu fem år senare är vi nere på ca 3 dagar i månaden. Med hjälp av Redovisa Resultat har vi kunnat ta kontroll och effektivisera hanteringen av vår bokföring, löneadministration, revisioner och beskattningar väldigt mycket.Vi arbetar helt molnbaserat i flera system, då vi har många bolag inom koncernen och även finns i USA, England och Australien. Därför är det viktigt att den som hanterar vår redovisning kan hålla många bollar i luften och snabbt sätta sig in i nya direktiv då vi ständigt arbetar med utveckling och ofta gör förändringar i bolagsstrukturen och arbetsprocessen. Och här levererar Redovisa Resultats konsulter alltid med mycket god kvalitet.


Anders Lövstedt, VD, Alertsec AB

Jag känner mig oerhört trygg i att lämna ansvaret för mitt företags bokslut i era kompetenta händer. Ni är snabba och smidiga och förklarar på ett pedagogiskt sätt så att man alltid förstår. Tacksam för allmän vägledning och goda råd också. Supernöjd!


Karin Bentzer, Bentzer Grafisk Produktion AB