Kundreferenser

Roriv logotyp

Vi är ett byggbolag som har dubblerat omsättningen 3 gånger sedan 2013. Så för oss är det viktigt att de som sköter vår redovisning har muskler nog för att växa med oss. Redovisa Resultat ger oss allt stöd vi behöver och vi känner oss mycket trygga med att ha dem som redovisningsbyrå. Ibland träffas vi och går igenom bokföringen och rapporterna hos Redovisa Resultat, och det känns väldigt tryggt för oss att ha den möjligheten. Man känner man sig alltid så välkommen när man kommer dit.


Rickard Olofsson, RO RIV AB
Hjelmutbildninglogo logotyp

Redovisa Resultat har varit min bokföringsbyrå i flera år. Det är så skönt att ha dem som stöd. De hjälper mig med allt. De håller koll på när såväl rapporteringar till myndigheter ska ske, och de hör alltid av sig med idéer och kommentarer på förbättringar och ändringar som kan göras. De hjälpte mig till exempel att ombilda min enskilda firma till aktiebolag och skötte allt mycket professionellt. Jag kan varmt rekommendera dem, du kommer inte att bli besviken!


Kerstin Hjelm, Hjelm utbildning AB

I början när vi behövde byta redovisningsbyrå tog vi in en konsult från Redovisa Resultat 4 dagar i veckan. Nu fem år senare är vi nere på ca 3 dagar i månaden. Med hjälp av Redovisa Resultat har vi kunnat ta kontroll och effektivisera hanteringen av vår bokföring, löneadministration, revisioner och beskattningar väldigt mycket.Vi arbetar helt molnbaserat i flera system, då vi har många bolag inom koncernen och även finns i USA, England och Australien. Därför är det viktigt att den som hanterar vår redovisning kan hålla många bollar i luften och snabbt sätta sig in i nya direktiv då vi ständigt arbetar med utveckling och ofta gör förändringar i bolagsstrukturen och arbetsprocessen. Och här levererar Redovisa Resultats konsulter alltid med mycket god kvalitet.


Anders Lövstedt, VD, Alertsec AB
H3 eldesign logotyp

När jag träffade Redovisa Resultat så började de direkt att förklara för mig hur jag skulle lägga upp redovisningen för att göra den så effektiv som möjligt. Jag blev riktigt trevlig bemött och de gav massor av bra tips på mina frågor, och även om saker jag inte ens tänkt på förut. Så jag kände direkt att detta var den perfekta redovisningsbyrån för mig. Jag är jättenöjd och får precis den service, support och rådgivning jag behöver och förväntar mig.


Joacim Holtenkrans, H3 Eldesign